Капустяні котлети "Ваучери"

ДРУГІ СТРАВИ
2358 Капустяні котлети "Ваучери"
Капустяні котлети
інгредієнти:
  • Капуста (фарш) - 500 г
  • Цибуля (середня, фарш - 2 шт., Зажарка - 1 шт.) - 3 шт
  • Крупа манна (фарш) - 1 скл.
  • Морква (зажарка) - 2 шт
  • Перець (зажарка) - 1 шт
  • Сік томатний
  • Перець (мелений)
  • Сіль
  • Олія
  • Яйце (фарш) - 3 шт

Капустяні котлети Капусту і цибулю дрібно нашаткувати.

Капустяні котлети Додати 3 яйця, сіль, перець і манку, все змішати і залишаємо на 1 годину.

фото Капустяні котлети Потім формуємо котлети, обвалюємо в борошні і обсмажуємо в олії до золотистої скоринки.

Капустяні котлети Я починаю їх їсти ще вогкуватими, капустка хрумтить, ням-ням!.

Капустяні котлети Окремо обсмажити цибулю, моркву і перець.

У каструлю складати шарами: котлети, засмажку зверху, все залити томатним соком. Тушкувати на повільному вогні 15 хвилин.

Рождественские рецепты выпечкиКулинарные рецепты

Рецепт бисквитного рулета с кремомКулинарные рецепты

Пирог В Мультиварке Рецепты: как испечь пирог с тыквой.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter