Капустяні котлети "Ваучери"
2376
інгредієнти:
- Капуста (фарш) - 500 г
- Цибуля (середня, фарш - 2 шт., Зажарка - 1 шт.) - 3 шт
- Крупа манна (фарш) - 1 скл.
- Морква (зажарка) - 2 шт
- Перець (зажарка) - 1 шт
- Сік томатний
- Перець (мелений)
- Сіль
- Олія
- Яйце (фарш) - 3 шт
Капусту і цибулю дрібно нашаткувати.
Додати 3 яйця, сіль, перець і манку, все змішати і залишаємо на 1 годину.
Потім формуємо котлети, обвалюємо в борошні і обсмажуємо в олії до золотистої скоринки.
Я починаю їх їсти ще вогкуватими, капустка хрумтить, ням-ням!.
Окремо обсмажити цибулю, моркву і перець.
У каструлю складати шарами: котлети, засмажку зверху, все залити томатним соком. Тушкувати на повільному вогні 15 хвилин.
Рождественские рецепты выпечкиКулинарные рецепты
Рецепт бисквитного рулета с кремомКулинарные рецепты
Пирог В Мультиварке Рецепты: как испечь пирог с тыквой.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі