Капустяні котлети

ДРУГІ СТРАВИ
732 Капустяні котлети
Фото - Капустяні котлети
інгредієнти:
  • Капуста білоголова 1 кг
  • Молоко (вода) 2 скл.
  • Крупа манна 100 г
  • Яйце куряче (білки і жовтки окремо) 3 шт.
  • Сіль
  • Борошно пшеничне (панірувальні сухарі)

1 кг капусти дрібно нашаткувати, залити 2 скл. молока або води, тушкувати під кришкою до готовності.

Безперервно помішуючи, всипати в капусту 100 г манки, щоб не було грудочок, і тушкувати 10 хв.

Охолодити, додати 3 яєчних жовтки, сіль. Сформувати котлети. Вмочити в яєчний білок, обваляти в сухарях (борошні). Обсмажити.

З манкою можна додати 1 бульйонний кубик.

Очень вкусные кексы: кекс з яблуками рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.

Рецепты блюд из рыбыСтатьи о рыбах. Кулинарные рецепты. Рецепты любимых блюд

Французские десерты рецептыПитомник французских бульдогов. Газета для изучающих французский

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter