Капустяні котлети
732
інгредієнти:
- Капуста білоголова 1 кг
- Молоко (вода) 2 скл.
- Крупа манна 100 г
- Яйце куряче (білки і жовтки окремо) 3 шт.
- Сіль
- Борошно пшеничне (панірувальні сухарі)
1 кг капусти дрібно нашаткувати, залити 2 скл. молока або води, тушкувати під кришкою до готовності.
Безперервно помішуючи, всипати в капусту 100 г манки, щоб не було грудочок, і тушкувати 10 хв.
Охолодити, додати 3 яєчних жовтки, сіль. Сформувати котлети. Вмочити в яєчний білок, обваляти в сухарях (борошні). Обсмажити.
З манкою можна додати 1 бульйонний кубик.
Очень вкусные кексы: кекс з яблуками рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты блюд из рыбыСтатьи о рыбах. Кулинарные рецепты. Рецепты любимых блюд
Французские десерты рецептыПитомник французских бульдогов. Газета для изучающих французский
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі