Капустяні котлети
- Капуста 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Яйце 2 шт.
- Сіль
- Перець
- Борошно 4 ст.л.
Капусту шаткуємо не довгими, тонкими смужками (приблизно 2 см довжиною).
Невелику цибулину ріжемо дрібно, дві середні морквини натираємо на середній тертці.
Додаємо овочі до капусти, солимо перчимо, можна додати зелень. Додаємо яйця і борошно. Сумлінно змішуємо. Залишаємо постояти близько півгодини.
Викладаємо столовою ложкою на сковороду розігріту з рослинною олією. Злегка розплющуємо котлети і смажимо на середньому вогні з обох боків до рум'яної скоринки.
Подавати можна зі сметаною або соусом. Можна як гарнір, а можна як самостійну страву.
www.recepti.biz.ua Рождественская выпечка рецепты
Рецепты приготовления блюд: рогалики рецепты с фото. Рецепты с фото.
recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Рецепты на праздничный стол: рецепты новогодних праздничных блюд. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепты пошаговые с фото. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салатики рецепты новинки. Рецепты с малиной.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter