Капустяні голубці
604
інгредієнти:
- Капуста білоголова 1 шт.
- Рис 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Свинина 0.5 кг
- Кетчуп
- Сіль
- Перець
- Сметана
- Морква 1 шт.
- Олія рослинна
Капусту покласти в морозилку на ніч (тоді не потрібно буде її відварювати), зробити із м'яса та цибулі фарш, посолити, поперчити. Залити 1 скл. рису кип'ятком, накрити кришкою, дати настоятися. Змішати фарш із рисом. Дістати капусту, відокремити листочки. На капустяний лист покласти м'ясо-рисовий фарш і загорнути. На дно каструлі покласти натерту моркву і нарізану капусту. Кожен голубець злегка обсмажити на олії і покласти в каструлю. Залити соусом із кетчупа і сметани. Готувати протягом 40-45 хвилин.
Рецепт пампушек к Украинский борщ http://recepti.biz.ua
Рецепты быстрой и вкусной диеты - самые вкусные мясные салаты. Купить мясные продукты.
Майонез Лимончик. Мясо под майонезом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі