Капустяні голубці

ДРУГІ СТРАВИ
604 Капустяні голубці
Фото - Капустяні голубці
інгредієнти:
  • Капуста білоголова 1 шт.
  • Рис 1 скл.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Свинина 0.5 кг
  • Кетчуп
  • Сіль
  • Перець
  • Сметана
  • Морква 1 шт.
  • Олія рослинна

Капусту покласти в морозилку на ніч (тоді не потрібно буде її відварювати), зробити із м'яса та цибулі фарш, посолити, поперчити. Залити 1 скл. рису кип'ятком, накрити кришкою, дати настоятися. Змішати фарш із рисом. Дістати капусту, відокремити листочки. На капустяний лист покласти м'ясо-рисовий фарш і загорнути. На дно каструлі покласти натерту моркву і нарізану капусту. Кожен голубець злегка обсмажити на олії і покласти в каструлю. Залити соусом із кетчупа і сметани. Готувати протягом 40-45 хвилин.

Рецепт пампушек к Украинский борщ http://recepti.biz.ua

Рецепты быстрой и вкусной диеты - самые вкусные мясные салаты. Купить мясные продукты.

Майонез Лимончик. Мясо под майонезом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter