Капустяна запіканка
929
інгредієнти:
- Капуста білоголова 1 шт.
- Фарш м´ясний 500 г
- Сир твердий 50 г
- Томатна паста
- Сметана
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
- Перець чорний
Капусту розрізати на четвертинки, видалити качан, відварити до м'якості, охолодити.
Фарш обсмажити разом з цибулею до готовності, у кінці додати томатну пасту і сметану, спеції.
У сковороду, змащену олією і посипану сухарями, покласти шарами (чергуючи) капусту, фарш, зверху посипати сиром, запекти в духовці.
Суп-гуляш рецепт. Рецепты немецкий суп гуляш.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты на святую вечерю.
Таких салатов вы не еще ели: рецепты салатов с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі