Капустяна солянка із м'ясом
653
інгредієнти:
- Капустa білоголова
- Цибуля ріпчаста
- Асорті м´ясне
- Філе курячe
- Помідор
- Томатна паста
- Сіль
- Перець чорний
- Часник
Нарізати цибулю та філе куряче, обсмажити.
Додати нашатковану капусту, тушкувати хвилин 10.
Помідори подрібнити у блендері і додати разом із томатною пастою у сковорідку, тушкувати ще хвилин 15.
Нарізати кубиками усі м'ясні продукти і додати їх у сковороду, обсмажити.
Посолити, поперчити і додати подрібнений часник та довести до готовності.
Про Пост,внизу есть ссылка на рецепты тут
Как приготовить вкусный шашлык - кексы и маффины рецепты с фото. Кондитерские формы.
Рецепт салата тещин язык. Рецепт салата на немецком языке.
Танцы-повторялки для детей - праздничные закуски на новый год. Как приготовить вкусный шашлык.
Кульки для упоковки. Кульков павел.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі