Капустняк
- Капуста білоголова 1.5 кг
- Гриби (свіжі) 0.7 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
Капусту шаткуємо й обсмажуємо на сухій сковороді, без солі, при постійному помішуванні до ніжного кремового відтінку і приємного мало горіхового аромату.
Капуста повинна стати м'якою, а сік з неї майже випаруватися. Потрібно взяти дуже велику сковороду, або казан, або підкладати порції капусти в міру упрівання.
Цибулю, нарізану півкільцями або дрібніше, пасеруємо в олії, додаємо нарізані гриби і половину вершкового масла, обсмажуємо до випарювання соку, солимо і посипаємо перцем (краще свіжомеленим).
Збиваємо яйця з майонезом і молоком, добре солимо.
У форму для запікання, змащену будь-якою олією викладаємо половину капусти, зверху розміщуємо невеликі шматочки масла і поливаємо приблизно 1/3 яєчно-майонезної суміші, розрівнюємо, присипаємо перцем.
На капусту викладаємо гриби з цибулею і накриваємо другою половиною капусти. На капусту знову кладемо масло, що залишилося, виливаємо яєчну суміш, перчимо та посипаємо трохи орегано.
Запікаємо в духовці при 200-220 градусів приблизно 20 хвилин до рум'яної скоринки.
Подавати зі сметаною.
Рецепт похудения в одной капсуле: рецепти до нового року. Рецепты пирогов и пирожков с фото.
Салаты из брокколи с фотоПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Кулинарные рецепты праздничных блюдПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты. База рецептов
Формы для создания печенья - печень рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Мультиварка Philips - французские салаты рецепты.
Торт В Мультиварке Рецепты: новогодние рецепты закусок.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter