Капустний шніцель
631
інгредієнти:
- Капуста білоголова
- Сир
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно 1 ст.л.
- Спеції
Капусту проварити в солоній киплячій воді хвилин 10. Розібрати головку на листки (якщо прожилки грубі - зрізати їх; якщо великі - розділити на 2 частини). Приготувати рідкий кляр. Нарізати тонко сир прямокутниками (3х2 см приблизно). Загорнути сир конвертиком в лист капусти, вмочити в кляр і смажити на гарячій олії з двох сторін.
Рецепты выпечки - польская выпечка рецепты.
Рецепт фасолевого тортаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Салаты с белыми грибами рецептыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепт торт наполеонПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі