Капустка тушкована
626
інгредієнти:
- Капуста білоголова 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томат 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Перець чорний
- Сіль
Тушкуємо дрібно нарізану цибулю.
Дрібно шаткуємо капусту.
У цибулю засипаємо частину капусти і перемішуємо, потім додаємо решту.
Коли капуста протушкується (тушкувати бажано на повільному вогні) додати томат і перемішати. Тушкуємо ще деякий час (хвилин 5-10) і посоливши, поперчивши, вимикаємо.
http://recepti.biz.uaРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Рецепт торта медовика в домашних условияхРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі