Капуста зі свинячими рeбрами у рукаві

ДРУГІ СТРАВИ
25317 Капуста зі свинячими рeбрами у рукаві
Фото - Капуста зі свинячими рeбрами у рукаві
інгредієнти:
  • Капуста білоголова 1 кг
  • Ребро свиняче 1 кг
  • Майонез 150 г
  • Гірчиця у зернах 150 г
  • Кетчуп 150 г
  • Сіль
  • Перець (суміш перців або окремо чорний і чилі)
  • Часник 4 зуб.
  • Лист лавровий

Капуста зі свинячими рeбрамі в рукаві Реберця нарізати порційно (по 1-2 шт., в залежності від величини), посолити, поперчити.

Якщо маленькі головки, кожну розділити на 4 частини або "часточками" нарізати

велику головку.

Головне, щоб ці часточки трималися на качані, не розпадалися.

Капусту посолити, поперчити.

фото Капуста зі свинячими рeбрамі в рукаві Приготувати соус: змішати у рівних частинах гірчицю, майонез і кетчуп, видавити у соус часник.

Капуста зі свинячими рeбрамі в рукаві Щедро обваляти реберця і капусту у соусі.

Скласти у каструлю, додати пару лаврових листочків, поставити на 6-8 годин у прохолодне місце.

Капуста зі свинячими рeбрамі в рукаві Помістити капусту із ребрами у рукав, рукав на деко швом вгору.

Тушкувати приблизно 1 годину 40 хв на маленькому вогні у духовці.

Капуста зі свинячими рeбрамі в рукаві Розкрити рукав по шву, поставити знову у духовку, запікати ще хвилин 20.

Капуста зі свинячими рeбрамі в рукаві

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата белочка. Готовим со вкусом.

Рецепты юлии высоцкой тортыКулинарные рецепты

Рецепт рахат лукума с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter