Капуста зі свинячими рeбрами у рукаві
- Капуста білоголова 1 кг
- Ребро свиняче 1 кг
- Майонез 150 г
- Гірчиця у зернах 150 г
- Кетчуп 150 г
- Сіль
- Перець (суміш перців або окремо чорний і чилі)
- Часник 4 зуб.
- Лист лавровий
Реберця нарізати порційно (по 1-2 шт., в залежності від величини), посолити, поперчити.
Якщо маленькі головки, кожну розділити на 4 частини або "часточками" нарізати
велику головку.
Головне, щоб ці часточки трималися на качані, не розпадалися.
Капусту посолити, поперчити.
Приготувати соус: змішати у рівних частинах гірчицю, майонез і кетчуп, видавити у соус часник.
Щедро обваляти реберця і капусту у соусі.
Скласти у каструлю, додати пару лаврових листочків, поставити на 6-8 годин у прохолодне місце.
Помістити капусту із ребрами у рукав, рукав на деко швом вгору.
Тушкувати приблизно 1 годину 40 хв на маленькому вогні у духовці.
Розкрити рукав по шву, поставити знову у духовку, запікати ще хвилин 20.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата белочка. Готовим со вкусом.
Рецепты юлии высоцкой тортыКулинарные рецепты
Рецепт рахат лукума с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter