Капуста зі свининою та грибами
- Капуста білоголова 700 г
- Свинина (нежирна) 450 г
- Гриби (печериці) 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Спеції
Капусту нашаткувати тоненько, обсмажити в казані з олією.
Свинину нарізати невеликими шматочками упоперек волокна, швидко обсмажити на дуже гарячій сковороді до рум'яної скоринки.
Викласти м'ясо в керамічну форму для запікання або по порційних горщиках.
На сковорідці з-під м'яса обсмажити цибулю, відправити до м'яса.
Потім гриби. Якщо сковорода суха, можна додати трохи олії. Посолити гриби, перекласти до м'яса.
Томатну пасту розвести до половини склянки води, залити в капусту. Посолити. Тушкувати недовго.
Підсушити борошно на чистій сухій сковорідці до трохи кремового кольору, залити гарячою водою (грам 100), перемішати ретельно. Якщо вийшли грудочки, то процідити через велике ситечко.
Капусту додати до м'яса, цибулі і грибів - або в один великий, або багато маленьких горщиків. Залити борошняним соусом, перемішати. Посолити. Додати 3 лаврові листки (або по половинці в горщик), 5-6 горошин перцю чорного (або по парі в кожен), якщо подобається - приправу до свинини або капусти. Можна додати трохи цукру. Закрити кришкою і відправити в духовку, при 200 градусах на годину-півтори.
кулинарные сайты с рецептами и фото
Готовим со вкусом: салат святковий рецепт.
Рецепты в постСтатья о Великом посте. Рецепты на любой вкус и день
Рецепты блюд из рыбыКулинарные рецепты. Статьи о рыбах. Рецепты любимых блюд
Морепродукты салаты рецептыРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт прготовления торта наполеон recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter