Капуста, запечена під молочним соусом
947
інгредієнти:
- Капуста брюссельська 300 г
- Капуста цвітна 300 г
- Сир 40 г
- Сіль
- Молокo 300 г
- Борошно 16 г
- Маслo вершкове 20 г
- Цукор 5 г
Замароженую капусту, не розморожуючи, опустити у киплячу підсолену воду і варити так, щоб вона залишалася злегка хрумка. Воду злити.
Соус молочний: борошно підсушити без зміни кольору, охолодити, розвести частиною теплого молока, перемішати, додати молоко, що залишилося, сіль, цукор, масло і проварити 7-10 хвилин. Процідити і знову довести до кипіння.
На змащену маслом форму викласти качанчики вареної капусти, залити соусом, посипати тертим сиром і запікати у духовці при 230 градусах до утворення рум'яної скоринки.
Французская кухня рецептыГазета для изучающих французский. Питомник французских бульдогов
recepti.biz Рецепты и советы. Кулинарные рецепты
Особенности Польской кухни. Польская национальная кухня.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі