Капуста, запечена під молочним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
947 Капуста, запечена під молочним соусом
Фото - Капуста, запечена під молочним соусом
інгредієнти:
  • Капуста брюссельська 300 г
  • Капуста цвітна 300 г
  • Сир 40 г
  • Сіль
  • Молокo 300 г
  • Борошно 16 г
  • Маслo вершкове 20 г
  • Цукор 5 г

Капуста, запечена під молочним соусом інгредієнти Капуста, запечена під молочним соусом

фото Капуста, запечена під молочним соусом

Капуста, запечена під молочним соусом Капуста брюссельська

Капуста, запечена під молочним соусом Капуста кольороваЗамароженую капусту, не розморожуючи, опустити у киплячу підсолену воду і варити так, щоб вона залишалася злегка хрумка. Воду злити. 

Соус молочний: борошно підсушити без зміни кольору, охолодити, розвести частиною теплого молока, перемішати, додати молоко, що залишилося, сіль, цукор, масло і проварити 7-10 хвилин. Процідити і знову довести до кипіння. 

На змащену маслом форму викласти качанчики вареної капусти, залити соусом, посипати тертим сиром і запікати у духовці при 230 градусах до утворення рум'яної скоринки.

соус из хрена

Французская кухня рецептыГазета для изучающих французский. Питомник французских бульдогов

recepti.biz Рецепты и советы. Кулинарные рецепты

Особенности Польской кухни. Польская национальная кухня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter