Капуста з родзинкою
- Капуста білоголова 400 г
- Перець солодкий (зелений) 1 шт.
- Фарш 250 г
- Родзинки світлі 100 г
- Паста томатна 2 ст.л.
- Сіль, перець чорний
- Спеції
- Олія рослинна
Фарш обсмажуємо на олії хвилин 10, солимо, перчимо. Помішуємо.
Капусту нашаткувати, віджати з сіллю. Перець помити, очистити, порізати тоненькою соломкою. Родзинки замочити у воді.
Додати капусту і перець до фаршу, все добре перемішати, додати 2 ст. л. томатної пасти, спеції. Накрити кришкою і протушкувати на середньому вогні хвилин 10. Капуста соковита, тому виділить достатньо рідини.
Останній етап - злити воду з родзинок і додати до решти інгредієнтів. Знову добре перемішати і залишити тушкуватися все разом ще 10 хвилин.
Рецепты для мультиварки, вкусно: десерты без выпечки рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Рецепты Приготовления - салат белоцерковский рецепт. Салаты рецепты.
Рецепт торта Киевский в домашнихРецепты и советы
Поможем выйти замуж в Германию - лазанья рецепт высоцкая. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Мультиварки для выпечки: новогодние блюда рецепты с фото. Рецепты на праздничный стол.
www.recepti.biz.ua рецепты салатов с сыром фета
Потрясающе вкусный салат - салат черепаха с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter