Капуста з рисом і овочами
- Капуста білоголова 1 шт.
- Рис 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Шинка 100 г
- Сир твердий 50 г
З капусти вирізати качан, опустити в киплячу воду, зварити до м'якості.
Овочі порізати, обсмажити на олії, рис зварити до напівготовності, змішати, додати шинку, перець.
Індивідуальні мисочки змастити олією, посипати сухарями, на дно укласти шар відвареного капустяного листя, зверху додати рис з овочами, знову шар капустяного листя.
Яйце збити з молоком, залити капусту.
Порційні мисочки посипати тертим сиром, поставити в духовку на 20 хвилин.
Запечена капуста готова до подачі.
Можна приготувати в лотку для запікання і розрізати на порції.
Рецепт приготовления салата мимозаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Консервация овощей на зиму кабачкиконсервация овощей
Рецепт салат охотничийРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепты Для Мультиварки: рецепты приготовления шубы. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Быстрое приготовление плова приколУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Готовим со вкусом - торт воздушный сникерс рецепт с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter