Капуста з начинкою

ДРУГІ СТРАВИ
761 Капуста з начинкою
Фото - Капуста з начинкою
інгредієнти:
  • Капуста білоголова 1 шт.
  • Рататуй (готова суміш) 150 г
  • Часник 2 зуб.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Гречка (варена, можна використовувати рис або перловку) 1 скл.
  • Квасоля біла (консервована натуральна) 1 бан.
  • Помідори (у власному соку або мариновані з невеликою кількістю оцту) 800 г
  • Соєвий соус 1 ст.л.
  • Імбир (сухий мелений) 1 ч.л.
  • Рослинна олія 1 ст.л.
  • Паприка солодка (червона) 1 ст.л.

Капуста з начинкою інгредієнти Капусту миємо, видаляємо з поверхні пошкоджені місця. З боку вибираємо середину, залишаючи шар листя близько 2-3 см.

Капуста з начинкою Два цілих верхніх листа залишаємо поки що в стороні.

фото Капуста з начинкою У сковороду наливаємо трохи олії і відправляємо туди жменю суміші «Рататуй» (солодкий перець, цибуля, кабачок, цукіні, помідор). Обсмажуємо на середньому вогні.

Капуста з начинкою Капуста білокачанна Туди ж додаємо дрібно нарізаний часник.

Капуста з начинкою Рататуй Додаємо столову ложку соєвого соусу і 1/2 чайної ложки меленого сухого імбиру.

Капуста з начинкою Часник Квасолю промиваємо під холодною водою. Даємо стекти.

Капуста з начинкою Цибуля ріпчаста Беремо готову гречку (на 1/3 скл. крупи - 2/3 скл. овочевого бульйону або води).

Капуста з начинкою Гречка Змішуємо обсмажену овочеву суміш з квасолею та гречкою.

Капуста з начинкою Квасоля біла Викладаємо начинку в капусту. Злегка утрамбувавши.

Капуста з начинкою Помідори Отвір закриваємо залишеним листям і закріплюємо їх нитками так, щоб можна було перевернути качан отвором вниз, без ризику розгубити начинку.

Капуста з начинкою Соєвий соус Нарізаємо цибулю кубиками. І відправляємо в глибоку (щоб помістилася капуста) товстостінну каструлю.

Капуста з начинкою Імбир Беремо помідори.

Капуста з начинкою Рослинна олія Знімаємо з них шкірку і нарізаємо шматочками. Разом із соком, що утворився, додаємо до цибулі.

Капуста з начинкою Паприка солодка Додаємо солодку паприку.

Капуста з начинкою Потім 0,5 ч. л. імбиру. Все перемішуємо.

Капуста з начинкою Укладаємо капусту в каструлю отвором вниз. Додаємо (якщо необхідно) томатний маринад чи сік. Ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння, зменшуємо газ до мінімуму, накриваємо каструлю кришкою і тушкуємо до готовності капусти, час від часу поливаючи соусом. Капуста не повинна бути перепарена.

Капуста з начинкою Викладаємо на тарілку, поливши соком.

Капуста з начинкою

Салаты с перепелиными яйцами рецепт www.recepti.biz.ua

Приготовление пловаРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

www.recepti.biz.uaЭфирные масла, кремы

Как приготовить вкусный шашлык: рецепт торта медовика. Рецепты на праздничный стол.

Рецепт пампушек с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты