Капуста в горщику, запечена з беконом
706
інгредієнти:
- Капуста білоголова 1 шт.
- Бекон (копчений) 200 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Спеції (сіль, цукор, приправи) 1 ч.л.
- Масло вершкове 100 г
Капусту нарізати тонкою соломкою.
Цибулю нарізати дрібно.
Моркву натерти на тертці.
Бекон нарізати брусками.
Всі продукти змішати, посолити, посипати трохи цукром, спеціями. Скласти в горщик, зверху розкласти шматочки вершкового масла і поставити в духовку запікатися приблизно на годину. Подавати гарячим.
Вкуснейшие рецепты тут: рецепты украшения для тортов. Украшение тортов.
Салаты с буряком и селедкойРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Салат з селери яблукСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі