Капуста, тушкована зі свинячою грудкою
- Грудка свиняча 600 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 2 шт.
- Капуста білоголова (свіжа + квашена) 1200 г
- Томатна паста 5 ст.л.
- Лавровий лист 5 шт.
- Сіль
- Перець чорний
Помити м'ясо і обсушити на серветці. Цибулю почистити і дрібно нарізати.
У глибоку сковороду налити олії на 4-5 мм. Цибулю викласти у сковороду і поставити на середній вогонь. М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Коли цибуля стане м'якою і прозорою, але не засмажиться, додати м'ясо. Вогонь додати до максимального і тушкувати суміш 5 хвилин. Покласти 400 г квашеної капусти, перемішати, вогонь зменшити, накрити кришкою і тушкувати 15-20 хвилин.
800 г свіжої капусти нашаткувати соломкою і покласти у сковороду до м'яса із квашеною капустою. Посолити, поперчити. Тушкувати під кришкою, періодично помішуючи, до повної м'якості капусти і м'яса (близько 1,5 год).
Хвилин за тридцять до закінчення готування покласти томатний соус.
У готову капусту покласти лаврове листя, вогонь вимкнути і залишити капусту під кришкою на 10-15 хвилин.
Соус из помидоров и хрена. Говяжьи языки с соусом из хрена.
recepti.biz.ua салат рецепты фото
Пирог В Мультиварке Рецепты - как испечь пирог с тыквой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter