Капуста, тушкована з куркою
- Цукор 1 ч.л.
- Лавровий лист 1 шт.
- Філе куряче 300 г
- Олія рослинна
- Капуста білоголова 1 кг
- Томатна паста (томатний сік) 700 мл
- Сіль, перець мелений
Капусту нарізати тонкою соломкою і злегка обсмажити на олії до золотавої скоринки, посолити, поперчити і додати лавровий лист, тушкувати, накривши кришкою, приблизно 15-20 хвилин, потім додати томатну пасту або томатний сік і цукор, все ретельно перемішати і тушкувати ще 10 хвилин під кришкою.
На іншій сковороді обсмажити дрібно нарізане куряче філе, посолити і поперчити злегка. Потім змішати капусту і м'ясо і на повільному вогні протушкувати ще 5 хв під кришкою.
Классический рецепт Украинского борща. Приготовления Украинского борща рецепты.
Плов В Мультиварке Рецепты С Фото - плов рецепт приготовления. Рецепт имбирного напитка.
Вкусные рецепты с фото: песочный пирог с яблоками. Осетинские пироги Три Пирога.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты мясных закусок с фото. Рецепты с фото.
Маковый тортИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Рецепт настоящего медового торта с заварным кремом тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter