Капуста, тушкована з фаршем
- Фарш м´ясний (яловичина-свинина) 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Капуста білоголова 800 г
- Олія рослинна
- Зелень
- Карі
- Сіль
- Спеції
Капусту нашаткувати. Налити на сковороду олію і викласти капусту, закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні. Приблизно у середині приготування капусту посолити.
Нашаткувати цибулю дрібно, морквину на крупній тертці. Відправити все в іншу сковороду і пасерувати. Коли цибуля та морква майже готові, додати фарш. У суміш фаршу і овочів додати сіль і карі 0,5 ч. л.
Помідори порізати дрібними кубиками.
Додати помідори в м'ясо-овочеву суміш і тушкувати до готовності.
Коли капуста майже готова, додати суміш фаршу з овочами, все гарно перемішати і тушкувати до повної готовності. У кінці додати дрібно посічену зелень.
Снотворное без рецептов - капуста пелюстка рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Борщ Украинский рецепт свекла. Зеленый борщ Украинский рецепт.
Рецепты немецкий суп гуляш. Рецепт венгерский суп гуляш.
Рецепт похудения в одной капсуле - рецепти гарячих страв. Готовим со вкусом.
Рецепты новогодних блюд с фотографиямиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Польские кухни в санкт петербурге recepti.biz.ua
Медовик рецепт recepti.biz.ua
Эспрессо машина для дома купитьэспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter