Капуста тушкована
655
інгредієнти:
- Капуста білоголова 0.7 шт.
- Морква 3 шт.
- Сметана 250 г
- Томатна паста (кетчуп) 5 ст.л.
- Борошно 5 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Приправа
- Зелень
- Олія рослинна
Моркву чистимо, подрібнюємо.
Капусту шаткуємо.
На дно скороварки (каструлі) наливаємо трохи олії, насипаємо моркву, зверху капусту, солимо, перчимо. Додаємо близько 500 мл води, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності.
Коли капуста готова, відкриваємо кришку, все добре перемішуємо і хвилин 10-15 на великому вогні випарюємо зайву воду.
Додаємо сметану, кетчуп, даємо закипіти. Додаємо борошно, швидко й енергійно перемішуємо, 2-3 хвилини кип'ятимо, знімаємо з вогню.
Начинки на пиццуначинки на пиццу
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі