Капуста тушкована
- Капуста білоголова (свіжа або квашена)
- Сіль
- Цукор
- Оцет
- Масло вершкове 50 г
- Ребра свинні (копчені) 500 г
- Томатна паста 5 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Олія рослинна
Свіжу капусту нарізати соломкою, укласти в каструлю, підлити склянку води і тушкувати, якщо капуста квашена, то теж підлити склянку води і тушкувати. Тушкувати хвилин 30, потім додати до капусти сіль (якщо капуста свіжа), цукор і оцет, покласти в капусту копчені реберця і залишити тушкуватися ще хвилин 30. У сковороді на олії обсмажити цибулю до золотистого кольору, додати томатну пасту і трохи води, щоб соус не був занадто густим. Викласти соус в капусту, разом все тушкувати ще хвилин 10 і додати вершкове масло, страва готова.
Салаты с редькой рецепты с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты едим дома с юлией высоцкой. Вкусные рецепты с фото.
Как приготовить летний салат - кулинарный сайт. Рецепт Десерт Крем-брюле. Узнайте.
Рецепты крема для торта медовик. Рецепт торта медовик.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina - как приготовить почки говяжьи. Киста почки. Эффективное лечение.
Рецепт творожной пасхи http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter