Капуста тушкована

ДРУГІ СТРАВИ
704 Капуста тушкована
Фото - Капуста тушкована
інгредієнти:
  • Капуста білоголова (свіжа або квашена)
  • Сіль
  • Цукор
  • Оцет
  • Масло вершкове 50 г
  • Ребра свинні (копчені) 500 г
  • Томатна паста 5 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Олія рослинна

Свіжу капусту нарізати соломкою, укласти в каструлю, підлити склянку води і тушкувати, якщо капуста квашена, то теж підлити склянку води і тушкувати. Тушкувати хвилин 30, потім додати до капусти сіль (якщо капуста свіжа), цукор і оцет, покласти в капусту копчені реберця і залишити тушкуватися ще хвилин 30. У сковороді на олії обсмажити цибулю до золотистого кольору, додати томатну пасту і трохи води, щоб соус не був занадто густим. Викласти соус в капусту, разом все тушкувати ще хвилин 10 і додати вершкове масло, страва готова. 

 

Салаты с редькой рецепты с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Поможем выйти замуж в Германию: рецепты едим дома с юлией высоцкой. Вкусные рецепты с фото.

Как приготовить летний салат - кулинарный сайт. Рецепт Десерт Крем-брюле. Узнайте.

Рецепты крема для торта медовик. Рецепт торта медовик.

www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Кулинарные рецепты от Tramontina - как приготовить почки говяжьи. Киста почки. Эффективное лечение.

Рецепт творожной пасхи http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter