Капуста цвітна в крохмальному клярі
- Капуста цвітна 400 г
- Зелень (кріп і петрушка) 16
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений) 0.3 ч.л.
- Крохмаль картопляний 50 г
Поділяємо цвітну капусту на маленькі суцвіття. Засипаємо їх у киплячу підсолену воду й варимо пару хвилин.
Робимо кляр: нарізаємо дуже дрібно зелень петрушки і кропу.
Злегка збиваємо яйце, додаємо в нього сіль, перець, дрібно порізану зелень і крохмаль.
Занурюємо наколоті на виделку суцвіття капусти в отриманий кляр.
Відправляємо їх на сковорідку. Олії треба зовсім трохи. Обсмажуємо хвилину з одного боку, перевертаємо і ще хвилину смажимо. Кляр треба час від часу збовтувати виделкою, щоб крохмаль не надто осідав на дно.
Підходить на гарнір до м'яса, риби, сосисок, котлеток.
Рецепты с малиной - рецепты блюд с ливером. Рецепты приготовления блюд.
Кулинарные рецепты первые блюда лук www.recepti.biz.ua
салат французский рецепт с фото
Салат мимоза сыра. Приготовление салата мимоза.
Рецепт салата мимоза с рисом. Рецепт приготовления салата мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter