Капуста цвітна в клярі
2373
інгредієнти:
- Цвітна капуста 0.5 кг
- Яйце 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Приправа (для овочів)
- Борошно 100 г
Цвітну капусту помити й поділити на "букетики".
Кинути в киплячу підсолену воду. Як закипить - проварити 5 хвилин.
Злити воду. Охолодити. Кляр: 2 яйця збити зі спеціями. Додати трохи води. Збити. Видавити часник. Збити.
Окремо в тарілку насипати борошно.
Виваляти в борошні капусту.
Потім умочити її в кляр.
Викласти на розігріту сковороду.
Обсмажити з двох сторін.
Рецепты блюд с ливеромИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты новогодних блюд с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі