Капуста цвітна у тісті
- Капуста цвітна 1.2 кг
- Борошно 300 г
- Молоко 300 мл
- Яйце 6 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Петрушка
Капусту вимити, розділити на суцвіття, покласти в каструлю, залити холодною водою і варити до готовності, при цьому капуста повинна бути м'якою, але злегка похрусткувати. Капусту потрібно трохи посолити. Коли капуста буде готова, злити воду й обсушити на рушнику.
Тісто. Білки відокремити від жовтків. Жовтки розтерти з цукром і сіллю. Додати молоко і, при безперервному помішуванні, всипати борошно.
Яєчні білки збити до стійкої піни.
Білки потрібно з'єднати з рідким тістом і акуратно все перемішати.
У сковорідку налити олії, розігріти до 170 градусів. Суцвіття капусти треба наколоти на виделку і занурити в тісто.
Капусту викласти на сковорідку і смажити до золотистої скоринки. Коли скоринка зарум'яниться, капусту викласти на тарілку. При подачі на стіл можна прикрасити зеленню.
Арахисовое масло фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты для ужина - салатики рецепты новинки. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кухонные Принадлежности - украинская выпечка рецепты с фото. Рецепты здоровой выпечки.
recepti.biz Торт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт домашний майонез. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Кулинарный сайт ириныПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter