Капуста романеско в сирному соусі
- Капуста романеско або цвітна 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Горошок зелений 100 г
- Вершки 150 г
- Сир 100 г
- Олія рослинна 50 мл
Капусту романеско (цвітну) відварити в підсоленій воді, розібрати на суцвіття.
Моркву порізати дрібними кубиками, відварити.
Цибулю дрібно порубати і разом із зеленим горошком обсмажити на олії хвилин п'ять.
Додати капусту і моркву, посолити, поперчити за смаком, посмажити ще хвилин п'ять.
Для соусу сир потерти, з'єднати з вершками і розтопити в сотейнику на повільному вогні, залити овочі, перемішати.
Кулинарные рецепты на любой вкус: смачна кутя рецепт. Диеты для похудения.
Салаты с перепелиными яйцами рецептыКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Фруктовые десерты рецепты с фото для детейКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт приготовления узбекского плова recepti.biz.ua
Печенье конвертики с повидлом рецептДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter