Капуста по-румунськи
- Капуста білокачанна (свіжа, невеликий качан, виходить дуууже багато, можна взяти половину порції) - 1 - 1.5 кг
- Борошно (для панірування + 2ст.л. для сметанною прошарку)
- Сметана (20%) - 1 скл.
- Сир твердий (тертий) - 1 скл.
- Сухарі панірувальні - 1 / 2 скл.
- Сіль (за смаком)
- Перець чорний (мелений, за смаком)
- Олія
Все, що нам стане в нагоді.
Качан капусти розрізати уздовж навпіл, а кожну половину поперек скибочками завтовшки з палець.
і витримати в солоній воді 10 хвилин.
Кладемо на друшляк, залишаємо на деякий час, щоб стекла зайва вода.
Обвалюємо кожен шматочок капусти в борошні й обсмажуємо в маслі з одного і.
з іншого боку, злегка підрум´янюючи.
Сметану збиваємо з сіллю і 2 ст. л. борошна.
Обсмажену капусту викладаємо у форму для запікання.
Поливаємо сметаною і посипаємо сухарно-сирною сумішшю.
Накриваємо форму фольгою і відправляємо в розігріту до 200 ° С духовку хвилин на 30, після чого знімаємо фольгу і залишаємо страву в духовці підрум´янитися.
Готову капусту викладаємо на тарілки, посипаємо тертим сиром, прикрашаємо зеленню.
Вдалим доповненням стане білий і червоний соуси.
Новорчн салати рецепти з фото 2016салати рецепти з фото
Вкусные рецепты просто: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Рецепты Для Мультиварки.
Осетинские пироги на заказ: салат коктейль рецепты с фото. Простые рецепты вкусных салатов.
Рецепт салата белочка с грецкими орехамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рушники оптом: вкусные рецепты с фото на пасху. Главные пасхальные рецепты.
Приготовление бутербродов канапе. Рецепты приготовление канапе.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter