Капуста по-китайськи
657
інгредієнти:
- Капуста пекінська
- Маслo вершкове 25 г
- Горіх мускатний 0.25 ч.л.
- Перець чорний
Листя капусти нарізати упоперек широкими смужками. Опустити в киплячу підсолену воду і приварити протягом 2-3 хвилин.
Злити рідину, обдати капусту холодною водою і відкинути на дуршлак, щоб стекла вся зайва вода.
Розтопити масло на сковороді і обсмажити капусту на сильному вогні протягом хвилини. Приправити спеціями і мускатним горіхом.
Подавати гарячою.
ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов
кулинарные рецепты первых блюд с фотографиями
Мультиварка Рецепты Творожен - рецепт пончики с чесноком. Очень вкусные пончики.
Капуста выращивание: посуда для квашения капусты.
Крем для торта: недорогой крем для торта. Вы кондитер из Петербурга.
Крещатый Яр торт отзывыТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі