Капуста під легким соусом
- Капуста білоголова 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Сметана 1 ст.л.
- Відвар капустяний 100 мл
- Спеції (сіль, перець)
- Сир твердий
Головку капусти розрізати по середині так, щоб листки трималися. Відварити в підсоленій воді до напівготовності. Дати стекти воді (капустяний відвар не виливати), викласти у змащену олією форму для запікання.
Цибулину подрібнити, спасерувати на олії. Додати борошно, гарненько розмішати і влити 100 мл капустяного відвару. Посолити, приправити спеціями і травами за смаком. Помішуючи, протушкувати близько 5 хвилин. Додати ложку сметани й виключити вогонь.
Соусом полити підготовлену капусту і посипати натертим твердим сиром. Поставити запікатися в розігріту духовку на 10-15 хвилин.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салаты новинки рецепты.
Осетинские пироги на заказ: салат святковий рецепт.
Лазанья из мацы - рецепт смачного торта.
Как приготовить вкусный шашлык - салати з язика з фото.
Новогодний стол доступные рецепты блюд www.recepti.biz.ua
recepti.biz.ua рецепт крема для украшения торта
Рецепт салата мимоза. Рецепт салата мимозы.
Пирог со шпинатом рецепт. Передача вкусные истории рецепт пирога со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter