Капуста із курячими субпродуктами та грибами
- Капуста білоголова (китайська) 800 г
- Субпродукти (куряче серце і печінка) 700 г
- Гриби (печериці, лісові) 300 г
- Соєвий соус 4 ст.л.
Курячі сердечка очистити.
Печінку нарізати на шматочки.
Обсмажити у розігрітій олії сердечка хвилини 3-4.
Потім додати до них печінку і смажити ще хвилини 3-4.
Заморожені гриби обдати окропом і, якщо необхідно, нарізати подрібніше.
Нашаткувати капусту.
Нарізати зелень кропу і петрушки.
Окремо від субпродутків обсмажити гриби хвилин 5-6, потім до них додати капусту і смажити ще хвилини 3-4.
Додати обсмажені субпродукти, влити соєвий соус, посипати кунжутом і зеленню.
Залишити ще на вогні хвилини на 2.
Салаты с ананасом - салат з ананасами та куркою. Поилки для домашней птицы.
Куриный рулет с черносливом и курагойкуриный рулет
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата вкуснятина. Рецепты салатов на любой вкус.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат с языка рецепт. Как приготовить летний салат.
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты с филе курицы с фото.
Крещатый Яр торт рецепт мкТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter