Капуста із курячим серцем
- Серце куряче 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Капуста білоголова 1 шт.
- Помідор (томатна паста) 2 шт.
- Паприка сушена 1 ст.л.
- Сіль
- Зелень
- Вода гаряча (кип´ячена) 150 г
Серце обмити холодною водою, видалити непотрібні частини.
На розігрітій сковороді підсмажити в олії серце. Вони дадуть рідину. Посолити.
Додати дрібно порізану цибулю і часник.
Приправити приправою (вірменська суміш прянощів). Підсмажити, зменшити вогонь і накрити кришкою, щоб сердечка добре протушкувалися. Викласти зі сковороди.
Капусту розділити на дві половинки. Одну частину тонко нашаткувати, присолити і пом'яти.
Укласти у ту ж сковороду, де обсмажувалися сердечка. Далі, на капусту, покласти часниково-цибулеві сердечка.
Помідори порізати на кружечки. Укласти на сердечка.
Другу частину капусти так само нашаткувати, присолити і пом'яти. Укласти зверху помідорних кружечків. Зелень (кріп, петрушка, кінза) дрібно порізати. Посипати на шар капусти. Додати суху паприку.
Залити все кип'яченою водою і олією. Накрити кришкою, поставити на повільний вогонь і тушкувати хвилин 30-45 до повної готовності капусти.
Осетинские пироги на заказ - салат з ананасами та куркою. Поилки для домашней птицы.
Видео и картинки фк Спартак м. Футбольные картинки Спартака.
Рецепты Для Мультиварки: салати рецепти з грибами. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter