Капуста фарширована «Пісна»
- Капуста білокачанна - 1,5 кг
- Помідори (великі) - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Морква - 2 шт
- Баклажан - 1 шт
- Кабачoк - 1 шт
- Болгарський перець - 1 шт
- Томатний сік - 1 скл.
- Спеції (чебрець, майоран, базилік, петрушка)
- Сіль (за смаком)
- Олія
Верхні листи у капусти видалити, вирізати серцевину (качан) і в глибокій каструлі покрити гарячою водою, посолити і варити до напівготовності, так щоб листи вільно відходили.
Помідори надрізати хрест на хрест, ошпарити окропом і очистити від шкірки.
Ріпчасту цибулю нарізати дрібним кубиком.
Моркву натерти на тертці.
Помідори нарізати кубиком.
Баклажан і кабачок нарізати кубиком і обсмажити на сковороді з додаванням рослинної олії.
Потім додати цибулю з морквою і злегка обсмажити.
У солодкого перцю видалити плодоніжку з насінням і нарізати невеликими кубиками. Додати до овочів. Слідом додати нарізані помідори, посолити. Накрити кришкою, тушкувати на повільному вогні хвилин 5-10. Овочевий фарш готовий.
Капусту розібрати на окремі листки і зрізати грубі черешки.
У глибоку миску вистелити хрест навхрест харчову алюмінієву фольгу. На неї, укладаючи внахлест викласти великі капустяні листи черешками назовні, зверху на дно викласти трохи начинки і розрівняти. Потім зверху фаршу знову викласти листя трохи меншого розміру і так повторити разів 5, останній шар фарш.
Потім середину закрити залишками листя останнього ряду, накрити одним листом і змастити фаршем, потім процедуру повторити до останнього ряду.
Коли капуста буде нафарширована, то краї фольги з´єднати, закріпити, і злегка придавлюючи надати форму капусти.
Акуратно звільняючи капусту з фольги викласти на деко, змащене рослинним маслом. Запекти в духовці при 200-220 градусах 20 хвилин.
Тим часом приготувати соус: на сковороді розігріти 1 ст. л рослинного масла, додати томатний сік, спеції, сіль і трохи випарити.
Після закінчення часу дістати капусту з духовки і змастити всю поверхню соусом. І знову запекти в духовці до утворення скоринки, приблизно 30 хвилин. Якщо хочете хрустку капусту, то вистачить 20 хвилин.
Сподіваюся, кому-небудь рецепт згодиться!.
Натуральное мясо для питомцев: салат с копченым мясом рецепт. Простые рецепты.
Салат с Курицей и грибами жаренымиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter