Капуста фарширована «Пісна»
- Капуста білокачанна - 1,5 кг
 - Помідори (великі) - 2 шт
 - Цибуля ріпчаста - 2 шт
 - Морква - 2 шт
 - Баклажан - 1 шт
 - Кабачoк - 1 шт
 - Болгарський перець - 1 шт
 - Томатний сік - 1 скл.
 - Спеції (чебрець, майоран, базилік, петрушка)
 - Сіль (за смаком)
 - Олія
 
  
   Верхні листи у капусти видалити, вирізати серцевину (качан) і в глибокій каструлі покрити гарячою водою, посолити і варити до напівготовності, так щоб листи вільно відходили. 
 
   Помідори надрізати хрест на хрест, ошпарити окропом і очистити від шкірки. 
 
   Ріпчасту цибулю нарізати дрібним кубиком. 
 
   Моркву натерти на тертці. 
 
   Помідори нарізати кубиком. 
 
   Баклажан і кабачок нарізати кубиком і обсмажити на сковороді з додаванням рослинної олії. 
 
   Потім додати цибулю з морквою і злегка обсмажити. 
 
   У солодкого перцю видалити плодоніжку з насінням і нарізати невеликими кубиками. Додати до овочів. Слідом додати нарізані помідори, посолити. Накрити кришкою, тушкувати на повільному вогні хвилин 5-10. Овочевий фарш готовий. 
 
   Капусту розібрати на окремі листки і зрізати грубі черешки. 
 
   У глибоку миску вистелити хрест навхрест харчову алюмінієву фольгу. На неї, укладаючи внахлест викласти великі капустяні листи черешками назовні, зверху на дно викласти трохи начинки і розрівняти. Потім зверху фаршу знову викласти листя трохи меншого розміру і так повторити разів 5, останній шар фарш. 
 
   Потім середину закрити залишками листя останнього ряду, накрити одним листом і змастити фаршем, потім процедуру повторити до останнього ряду. 
 
   Коли капуста буде нафарширована, то краї фольги з´єднати, закріпити, і злегка придавлюючи надати форму капусти. 
 
   Акуратно звільняючи капусту з фольги викласти на деко, змащене рослинним маслом. Запекти в духовці при 200-220 градусах 20 хвилин. 
 
   Тим часом приготувати соус: на сковороді розігріти 1 ст. л рослинного масла, додати томатний сік, спеції, сіль і трохи випарити. 
 
   Після закінчення часу дістати капусту з духовки і змастити всю поверхню соусом. І знову запекти в духовці до утворення скоринки, приблизно 30 хвилин. Якщо хочете хрустку капусту, то вистачить 20 хвилин. 
Сподіваюся, кому-небудь рецепт згодиться!.
Натуральное мясо для питомцев: салат с копченым мясом рецепт. Простые рецепты.
Салат с Курицей и грибами жаренымиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter