Капуста фарширована «Пісна»

ДРУГІ СТРАВИ
1485 Капуста фарширована «Пісна»
Капуста фарширована «Пісна»
інгредієнти:
  • Капуста білокачанна - 1,5 кг
  • Помідори (великі) - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Морква - 2 шт
  • Баклажан - 1 шт
  • Кабачoк - 1 шт
  • Болгарський перець - 1 шт
  • Томатний сік - 1 скл.
  • Спеції (чебрець, майоран, базилік, петрушка)
  • Сіль (за смаком)
  • Олія

Капуста фарширована «Пісна» інгредієнти Верхні листи у капусти видалити, вирізати серцевину (качан) і в глибокій каструлі покрити гарячою водою, посолити і варити до напівготовності, так щоб листи вільно відходили.

Капуста фарширована «Пісна» Помідори надрізати хрест на хрест, ошпарити окропом і очистити від шкірки.

фото Капуста фарширована «Пісна» Ріпчасту цибулю нарізати дрібним кубиком.

Капуста фарширована «Пісна» Капуста білокачанна Моркву натерти на тертці.

Капуста фарширована «Пісна» Помідори Помідори нарізати кубиком.

Капуста фарширована «Пісна» Цибуля ріпчаста Баклажан і кабачок нарізати кубиком і обсмажити на сковороді з додаванням рослинної олії.

Капуста фарширована «Пісна» Морква Потім додати цибулю з морквою і злегка обсмажити.

Капуста фарширована «Пісна» Баклажан У солодкого перцю видалити плодоніжку з насінням і нарізати невеликими кубиками. Додати до овочів. Слідом додати нарізані помідори, посолити. Накрити кришкою, тушкувати на повільному вогні хвилин 5-10. Овочевий фарш готовий.

Капуста фарширована «Пісна» Кабачoк Капусту розібрати на окремі листки і зрізати грубі черешки.

Капуста фарширована «Пісна» Болгарський перець У глибоку миску вистелити хрест навхрест харчову алюмінієву фольгу. На неї, укладаючи внахлест викласти великі капустяні листи черешками назовні, зверху на дно викласти трохи начинки і розрівняти. Потім зверху фаршу знову викласти листя трохи меншого розміру і так повторити разів 5, останній шар фарш.

Капуста фарширована «Пісна» Томатний сік Потім середину закрити залишками листя останнього ряду, накрити одним листом і змастити фаршем, потім процедуру повторити до останнього ряду.

Капуста фарширована «Пісна» Спеції Коли капуста буде нафарширована, то краї фольги з´єднати, закріпити, і злегка придавлюючи надати форму капусти.

Капуста фарширована «Пісна» Сіль Акуратно звільняючи капусту з фольги викласти на деко, змащене рослинним маслом. Запекти в духовці при 200-220 градусах 20 хвилин.

Капуста фарширована «Пісна» Рослинна олія Тим часом приготувати соус: на сковороді розігріти 1 ст. л рослинного масла, додати томатний сік, спеції, сіль і трохи випарити.

Капуста фарширована «Пісна» Після закінчення часу дістати капусту з духовки і змастити всю поверхню соусом. І знову запекти в духовці до утворення скоринки, приблизно 30 хвилин. Якщо хочете хрустку капусту, то вистачить 20 хвилин.

Сподіваюся, кому-небудь рецепт згодиться!.

Натуральное мясо для питомцев: салат с копченым мясом рецепт. Простые рецепты.

Салат с Курицей и грибами жаренымиМясных, фруктовых и экзотических салатов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter