Капуста фарширована
- Капуста білокачанна 1 шт.
- Фарш м´ясний (свинячий) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Хліб (черствий) 200 г
- Яйце 1 шт.
- Спеції
Цибулю і моркву обсмажити на олії. Хліб замочити у воді.
Обсмажені овочі, віджатий хліб з'єднати з м'ясним фаршем, посолити, поперчити.
Додати яйце і добре змішати.
Для фарширування підготуємо посуд зі сферичним дном, заславши його марлею. Качан капусти приварити і розібрати на окремі листки.
Поверх марлі викладаємо листя капусти.
Потім обмазуємо шаром м'ясного фаршу.
Потім знову капустяне листя, але меншого розміру.
Потім знову фарш. Покласти всередину ще й шматочки смаженого м'яса.
Сповити фарш капустяним листям: спочатку один шар, потім другий.
Потім загорнути все щільно в тканину. Повинні отримати майже ідеальну кулю.
Кулю помістити в скороварку, на дно якої поставити решітку і налити 2 склянки води. Капуста повинна знаходитися вище, готуватися на пару. Закрити скороварку і варити 20 хв після початку виходу пари.
Готову капусту посипати тертим сиром і включити гриль, щоб покращити зовнішність.
Рецепт салата белочкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Суши-бар СуВокШи - пицца картинки.
Шашлык из куриного сердца тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter