Капуста-десятихвилинка
	
					859				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Капуста (половина середнього качана)
 - Морква (середня) - 1-2 шт
 - Сметана - 3 ст. л.
 - Сіль (перець за смаком)
 
Капусту (приблизно половину) нашаткувати, моркву (1 -2 шт. ) Натерти на крупній тертці, овочі змішати. На сковороду з розпеченою олією викласти овочеву суміш і на сильному вогні смажити 5 хвилин, постійно помішуючи, щоб не підгоріло. Потім додати 3 ст. л. сметани, посолити, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні ще 5 хвилин. Після цього вогонь вимкнути і дати капусті настоятися під кришкою хвилин 5. Все!. Готово!. Спробуйте, ви не будете розчаровані!.
Рецепты приготовления вкусных Рыбных салатов. Салаты Рыбные из лосося слабой соли.
Рецепт торт наполеон. Рецепт прготовления торта наполеон.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі