Капусняк
837
інгредієнти:
- Ребра свинні 1 кг
- Печериці (білі, свіжі) 0.4 кг
- Капуста білоголова 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 0.4 кг
- Спеції (сіль, перець)
Свинні реберця гарно протушкувати.
Нашаткувати цибулю і гриби і додати в м'ясо.
Моркву натерти і, коли випарується рідина, додати до м'яса і перемішати.
Накрити кришкою. Нашаткувати капусту. Викласти і накрити кришкою на 15 хв.
Потім з'єднати із м'ясом і регулярно все перемішувати до готовності.
За 10 хвилин до кінця готування додати спеції.
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Салаты с авокадо - авокадо салат рецепт.
Кулинарный поединок сайт www.recepti.biz.ua
Вкуснейший пирог из тыквы - пирог из тыквы. Вкусные рецепты с фото.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Официальный сайт кулинарный поединок. Кулинарные сайты быстрое приготовление.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі