Капусники
- Капуста білокачанна 0.33 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 1
- Картопля 1 шт.
Приготувати спочатку тушковану капусту.
На рослинній олії обсмажити цибулю до золотистого кольору, додати моркву натерту на середній тертці. Потім викласти туди ж тонко нашатковану капусту, посолити, додати спеції і залити трішки водою, щоб не підгоріло. Тушкувати на повільному вогні, помішуючи, хвилин 15-20.
Викласти все це в каструлю, дати повністю охолонути. Додати яйце і приблизно 2-3 ст. ложки борошна, перемішати. Виліпити руками оладки, обваляти в борошні й обсмажити з двох сторін на рослинній олії до рум'яної скоринки. Подавати гарячими зі сметаною.
www.recepti.biz.ua лук порей рецепт пост
Авокадо рецепт салата http://recepti.biz.ua
Фото булки ржаного хлебаВкусный быстрый и простой Рецепт ржаного хлеба в хлебопечке
Кулинарный сайт скачать фильм рататуй. Googl кулинарные рецепты сайт хорошая.
Грануляторы комбикорма и пеллет - салат с курицей. Поилки для домашней птицы.
Писатель кулинар ханкишиев приготовление плова рецепт. Рецепт приготовления плов по узбекски.
Как приготовить вкусный шашлык - новогодние праздничные блюда.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты вкусные рецепты.
Помощь психолога - психолог лариса ренар. Магия денег по женски.
Рецепт крем заварной для наполеонаРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter