Капоната

ДРУГІ СТРАВИ
598 Капоната
Фото - Капоната
інгредієнти:
  • Баклажан (великий) 1 шт.
  • Оливки (зелeні, без кісточок) 100 г
  • Каперси 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Помідор 3 шт.
  • Цукор 2 ст.л.
  • Оцет винний 2 ст.л.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Олія оливкова
  • Сіль
  • Перець
  • Селера (черешки) 2 шт.

Капоната інгредієнти Капоната

фото Капоната Капоната

Баклажан очистити від шкірки, нарізати кубиками середньої величини, скласти в миску, присипати сіллю. Через 15 хвилин промити холодною водою, як слід обсушити паперовим рушником. Розігріти на сковороді 2-3 ст. л. олії, додати баклажан і обсмажити протягом 6 хвилин. Перекласти баклажан у велику миску. 

Оливки і каперси відкинути на дрібне сито, ретельно промити від розсолу, потім подрібнити. Селеру вимити, цибулю очистити, подрібнити. 

Змішати обсмажені баклажани, подрібнені цибулю і селеру, підготовлені оливки і каперси. 

Помідори ошпарити окропом, зняти з них шкірку. М'якоть нарізати невеликими шматочками.

Розігріти в сковороді 1-2 ст. л. олії, покласти помідори, додати цукор. Тушкувати 4 хвилини. 

Додати до помідорів оцет. Посолити, поперчити. Готувати без кришки на сильному вогні ще 7-8 хвилин. 

Петрушку вимити, обсушити й подрібнити. Баклажани заправити томатним соусом, додати петрушку, дати охолонути до кімнатної температури, потім переставити в холодильник.

Рецепт лазанья со шпинатом. Рецепт лазанья со шпинатом.

Торт В Мультиварке Рецепты: ореховый торт без муки рецепт.

Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление канапе. Как приготовить вкусный шашлык.

Потрясающе вкусный салат: французские салаты рецепты. Мультиварка Philips.

Рецепты крема для торта медовик. Рецепты. торт медовик.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter