Капоната
- Баклажан (великий) 1 шт.
- Оливки (зелeні, без кісточок) 100 г
- Каперси 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Цукор 2 ст.л.
- Оцет винний 2 ст.л.
- Петрушка 1 пуч.
- Олія оливкова
- Сіль
- Перець
- Селера (черешки) 2 шт.
Баклажан очистити від шкірки, нарізати кубиками середньої величини, скласти в миску, присипати сіллю. Через 15 хвилин промити холодною водою, як слід обсушити паперовим рушником. Розігріти на сковороді 2-3 ст. л. олії, додати баклажан і обсмажити протягом 6 хвилин. Перекласти баклажан у велику миску.
Оливки і каперси відкинути на дрібне сито, ретельно промити від розсолу, потім подрібнити. Селеру вимити, цибулю очистити, подрібнити.
Змішати обсмажені баклажани, подрібнені цибулю і селеру, підготовлені оливки і каперси.
Помідори ошпарити окропом, зняти з них шкірку. М'якоть нарізати невеликими шматочками.
Розігріти в сковороді 1-2 ст. л. олії, покласти помідори, додати цукор. Тушкувати 4 хвилини.
Додати до помідорів оцет. Посолити, поперчити. Готувати без кришки на сильному вогні ще 7-8 хвилин.
Петрушку вимити, обсушити й подрібнити. Баклажани заправити томатним соусом, додати петрушку, дати охолонути до кімнатної температури, потім переставити в холодильник.
Рецепт лазанья со шпинатом. Рецепт лазанья со шпинатом.
Торт В Мультиварке Рецепты: ореховый торт без муки рецепт.
Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление канапе. Как приготовить вкусный шашлык.
Потрясающе вкусный салат: французские салаты рецепты. Мультиварка Philips.
Рецепты крема для торта медовик. Рецепты. торт медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter