Каннеллоні зі шпинатом
- Каннеллоні 12 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Шпинат (заморожений) 0.5 кг
- Олія оливкова 100 мл
- Родзинки 50 г
- Горіхи кедрові 50 г
- Молоко 0.5 л
- Борошно 2 ст.л.
- Спеції (мускатний горіх, перець, лавровий лист)
Відварити каннеллоні у киплячій підсоленій воді 10-12 хв. Помістити в холодну воду. Фарш: обсмажити цибулю на оливковій олії, додати розморожений шпинат, родзинки, кедрові горішки, 2 ст. ложки густого соусу бешамель для в'язкості, посолити.
На варені пластинки покласти по столовій ложці фаршу, загорнути в трубочку і скласти в лоток для запікання.
Можна запікати в індивідуальних керамічних мисочках.
Соус бешамель: на оливковій олії обсмажити цибулину, додати борошно, влити молоко, безперервно помішуючи, додати спеції. Покрити каннеллоні соусом і поставити в духовку для запікання на 30 хв при температурі 160 градусів.
Консервы тм Tushe - украинская кухня доставка. Акция! Более 1000 видов кухонь.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты выпечки на рождество.
Салат из брокколи рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты салатов на любой вкус - салат з куркою та грибами.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт приготовления мяса дикого кабана. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепт домашний майонезРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter