Каннеллоні з лососем та шпинатом
- Лосось (філе) 400 г
- Макаронні вироби (каннеллоні) 15 шт.
- Шпинат (нарізаний заморожений) 0.25 пач.
- Сир твердий 100 г
- Сметана 150 г
- Вершки (20%) 400 мл
- Борошно 2 ст.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Сіль, перець
Лосось нарізати невеликими шматочками, обсмажити на олії 5-7 хвилин, посолити, поперчити.
Шпинат, не розморожуючи, обсмажити на олії 10 хвилин (доки не випарується вся рідина), посолити. Сир натерти на крупній тертці.
Обсмажений лосось подрібнити в блендері. До нього додати сметану і гарно збити.
З'єднати лососево-сметанну суміш із сиром та шпинатом, перемішати. При необхідності посолити.
Трубочки наповнити отриманим фаршем за допомогою кондитерського мішка (або чайною ложкою).
Щільно укласти каннеллоні у вогнетривку форму.
Соус. Вершкове масло розтопити, підмісити до нього борошно і обсмажити 2 хвилини. Додати вершки і, помішуючи, довести до кипіння. Посолити, поперчити. Варити доки соус не загусне.
Залити трубочки соусом. Він повинен їх покривати. Духовку розігріти до 200 градусів, запікати 30 хвилин.
Салати до Нового року рецептисалати до нового року
Холодные закуски рецепты для ресторановКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Легкие супы рецепты с фото простые и вкусныеМеждународная ассоциация легкой атлетики. Новости легкой атлетики
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Крем для торта - недорогой крем для торта. Оригинальный торт на день рождени.
Картинки еда пицца здесь
http://recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт приготовления салата мимоза здесь
Кулинарные сайты рейтинг recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter