Каннеллоні із м'ясною начинкою
- Фарш (свинячий або яловичий) 600 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Каннеллоні 250 г
- Сметана 200 г
- Масло вершкове 50 г
- Помідор 4 шт.
- Часник 3 зуб.
- Яйце 1 шт.
- Перець
- Сіль
Фарш. Помідори, цибулю і часник дрібно порубати блендером, додати масу у фарш, додати яйце, посолити, поперчити і перемішати до однорідної маси.
Начинити каннеллоні отриманою начинкою і викласти на змащене олією деко.
Соус. У каструльці розтопити масло й обсмажити на ньому помідори, нехай покипить хвилин п'ять.
Збити до пастоподібного стану блендером і додати сметану, теж посолити, поперчити, перемішати.
Можна просто розмішати у сметані томатну пасту, але в цьому випадку доведеться додати у соус воду, щоб вистачило залити каннеллоні.
Залити каннеллоні і поставити у заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 30.
Хвилин за п'ять до готовності посипати заздалегідь натертим сиром.
Шоколадный пудинг рецепт фотоСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Салаты мясные Рыбные рецепты http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter