Каннеллоні із м'ясною начинкою

ДРУГІ СТРАВИ
632 Каннеллоні із м'ясною начинкою
Фото - Каннеллоні із м'ясною начинкою
інгредієнти:
  • Фарш (свинячий або яловичий) 600 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Каннеллоні 250 г
  • Сметана 200 г
  • Масло вершкове 50 г
  • Помідор 4 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Яйце 1 шт.
  • Перець
  • Сіль

Фарш. Помідори, цибулю і часник дрібно порубати блендером, додати масу у фарш, додати яйце, посолити, поперчити і перемішати до однорідної маси.

Начинити каннеллоні отриманою начинкою і викласти на змащене олією деко.

Соус. У каструльці розтопити масло й обсмажити на ньому помідори, нехай покипить хвилин п'ять.

Збити до пастоподібного стану блендером і додати сметану, теж посолити, поперчити, перемішати.

Можна просто розмішати у сметані томатну пасту, але в цьому випадку доведеться додати у соус воду, щоб вистачило залити каннеллоні.

Залити каннеллоні і поставити у заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 30.

Хвилин за п'ять до готовності посипати заздалегідь натертим сиром. 

 

 

 

 

Шоколадный пудинг рецепт фотоСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет

recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты

Салаты мясные Рыбные рецепты http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter