"Каннеллоні із млинців" із начинкою із курки
- Млинець тонкий 12 шт.
- М´ясо куряче (грудка) 3 шт.
- Сир твердий 200 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Гірчиця 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
Посмажити млинці.
Курку або індичку нарізати на невеликі шматочки. Вичавити у м'ясо сік одного лимона + гірчиця + сіль + перець. Залишити м'ясо у маринаді на 20 хвилин.
Обсмажити на сковороді із додаванням рослинної олії 2-3 хвилини. Зменшити вогонь, закрити кришкою і тушкувати 10 хвилин, доки кількість соку не зменшиться значно.
Нарізати перець і цибулю. Потім обсмажити на сковороді із додаванням рослинної олії.
З'єднати курку (разом із соком) + перець + половину (100 г) тертого сиру.
Викласти начинку на млинці і згорнути у трубочку.
Викласти у форму змащену олією і засипати залишеним сиром. Відправити на 10 хвилин у розігріту духовку.
Всегда круглосуточно. Мечта: рецепт смачного торта.
Торт Киевский рецепт из 4 яиц www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты с мидиями с фото. Готовим со вкусом.
http://recepti.biz.uaПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter