Канелоні під томатним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
2498 Канелоні під томатним соусом
Фото - Канелоні під томатним соусом
інгредієнти:
  • Канелоні 12 шт.
  • Фарш м´ясний 400 г
  • Помідор 3 шт.
  • Томатна паста 4 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія оливкова 4 ст.л.
  • Зелень (орегано, базилік, петрушка,)
  • Сухе червоне вино 4 ст.л.
  • Вода 1 скл.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Сіль
  • Перець мелений

Каннеллоні під томатним соусом інгредієнти Помідор потерти на тертку (можна обшпарити, зняти шкірку, порізати кубиками і протушкувати до м'якості), зелень подрібнити, цибулину порізати дрібно. У каструлі нагріти олію, покласти цибулю, смажити до прозорості, додати помідори, часник через прес, томатну пасту і воду, лавровий лист, дати закипіти. Додати зелень, сіль, перець і вино, дати прокипіти хвилин 5, зняти соус із вогню.

Форму для запікання змастити вершковим маслом і трохи посипати сухарями, на дно налити трохи соусу.

Канелоні начинити фаршем (додати цибулю, сіль і перець), укласти у форму на невеликій відстані один від одного в один ряд.

Каннеллоні під томатним соусом Зверху залити соусом так, щоб вироби були повністю покриті. Нагріти духовку на 180 градусів. Форму накрити фольгою, поставити в духовку на 45-50 хв. Можна за 5 хвилин до готовності зняти фольгу і посипати тертим сиром.

Вкусные Рецепты В Мультиварке - салат с креветками и омлетом. Осетинские пироги на заказ.

Рецепты на праздничный стол - салат с курицей. Рецепты салатов на любой вкус.

Рецепт макового торта recepti.biz.ua

www.recepti.biz.uaэспрессо

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter