Камбала з овочами під горіховим соусом

ДРУГІ СТРАВИ
664 Камбала з овочами під горіховим соусом
Фото - Камбала з овочами під горіховим соусом
інгредієнти:
  • Камбала (філе) 600 г
  • Селера коренева 1 шт.
  • Яблуко (кисло-солодке) 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сік лимона 1 шт.
  • Масло вершкове 100 г
  • Горіхи волоські (мелені) 4 ст.л.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Приправа (для риби)
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Камбала з овочами під горіховим соусом інгредієнти Корінь селери, 2 яблука, 2 морквини, 2 цибулини - нашаткувати соломкою, на розігріту сковороду з товстим дном налити 2-3 ст. л. олії, покласти цибулю, через 3 хвилини - всі овочі, додати трохи лимонного соку, сіль, приправу для риби, тушкувати під кришкою на маленькому вогні до напівготовності.

Камбала з овочами під горіховим соусом Соус: 100 г вершкового масла розтерти з 2 ст. ложками лимонного соку, 4 ст. ложками потовчених волоських горіхів і дрібно порізаним 1 пучком петрушки, посолити, поперчити.

фото Камбала з овочами під горіховим соусом Поверх овочів викласти філе камбали.

Камбала з овочами під горіховим соусом Камбала Викласти соус на філе, закрити кришкою і готувати ще 20 хвилин.

Камбала з овочами під горіховим соусом Селера кореневої

Как приготовить вкусный шашлык: рецепт торта из тыквы.

Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты пляцков с фото. Мультиварка Philips.

таиландская кухня

Медовик торт видео рецепт видеоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Майонез домашний без яицПроизводство майонеза, масла