Камбала з овочами під горіховим соусом
- Камбала (філе) 600 г
- Селера коренева 1 шт.
- Яблуко (кисло-солодке) 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сік лимона 1 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Горіхи волоські (мелені) 4 ст.л.
- Петрушка 1 пуч.
- Приправа (для риби)
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Корінь селери, 2 яблука, 2 морквини, 2 цибулини - нашаткувати соломкою, на розігріту сковороду з товстим дном налити 2-3 ст. л. олії, покласти цибулю, через 3 хвилини - всі овочі, додати трохи лимонного соку, сіль, приправу для риби, тушкувати під кришкою на маленькому вогні до напівготовності.
Соус: 100 г вершкового масла розтерти з 2 ст. ложками лимонного соку, 4 ст. ложками потовчених волоських горіхів і дрібно порізаним 1 пучком петрушки, посолити, поперчити.
Поверх овочів викласти філе камбали.
Викласти соус на філе, закрити кришкою і готувати ще 20 хвилин.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт торта из тыквы.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты пляцков с фото. Мультиварка Philips.
Медовик торт видео рецепт видеоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Майонез домашний без яицПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter