Камбала із броколі
- Філе рибне (камбала, тріска, палтус) 6 шт.
- Броколі 500 г
- Масло вершкове 25 г
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Молоко 350 мл
- Сир твердий 100 г
- Сік лимонний
- Сіль
- Суміш перців мелених
Відварити броколі у підсоленій воді 10 хв. Відкинути на дуршлак.
Філе риби промити, обсушити, скропити лимонним соком і відставити у сторону.
У невеликій каструльці розтопити масло, додати борошно, гірчицю і швидко перемішати. Повільно додати молоко і спеції, безперервно помішуючи, до утворення однорідної маси. Всипати тертий сир і знову перемішати.
Викласти рибу на змащене олією деко.
Полити рибу соусом, при цьому залишити 3-4 ст. ложки "про запас", викласти броколі віночком.
Броколі полити залишеним соусом. Поставити у заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів до зарум'янювання, на 15-20 хв.
Как приготовить летний салат - салати до нового року. Книга Рецептов Для Мультиварки.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Рецепты салатов из ассорти морепродуктовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Простые рецепты вкусных салатов: рецепты салатов из креветок с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter