Камбала «Святкова» із овочами

ДРУГІ СТРАВИ
619 Камбала «Святкова» із овочами
Фото - Камбала «Святкова» із овочами
інгредієнти:
  • Камбала 700 г
  • Перець солодкий (червоний) 250 г
  • Помідор черрі 70 г
  • Сир твердий 50 г
  • Цибуля ріпчаста 50 г
  • Мед 15 г
  • Базилік
  • Соус («Бальзаміко»)
  • Зелень (петрушка або кріп)

Камбала «Святкова» з овочами інгредієнти

Камбала «Святкова» з овочами Нарізати цибулю великими кільцями, половину перцю червоного солодкого нарізати теж кільцями, іншу половину - соломкою або квадратиками.

фото Камбала «Святкова» з овочами Поставити сотейник на вогонь, налити ложку олії, покласти цибулю і перець, додати 1 ст. л. води, тушкувати під кришкою 2 хвилини.

Додати 1 ст. л. соусу «Бальзаміко» і 1/2 ч. л. меду. Залишити на 2-3 хвилини без кришки, злегка помішуючи.

Камбала «Святкова» з овочами Камбала Перекласти овочі на сковорідку, зверху укласти рибку (без голови та нутрощів), злегка поперчити та посипати базиліком. Готувати під кришкою на середньому вогні 7-10 хвилин, перевернувши камбалу один раз.

Камбала «Святкова» з овочами Перець солодкий Потім зняти з плити, зверху посипати тертим сиром і укласти вгору рибки нарізаний кільцями червоний перець і половинки помідорів черрі. Поставити у мікрохвильову піч на 2-3 хвилини.

Камбала «Святкова» з овочами Сир твердий Прикрасити страву гілочкою зелені.

Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с сердцем и горошком. Приготовьте полезные салаты.

Рецепты Приготовления: салат белоцерковский рецепт. Рецепты блюд.

рецепты в еженедельный пост

Кулинарные рецепты первые блюда с фотоОколо 2000 рецептов. Программа Кулинарный блокнот. Кулинарные рецепты

рецепт приготовления плова со свининой

Рецепт крем заварнойУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter