Камбала «Святкова» із овочами
- Камбала 700 г
- Перець солодкий (червоний) 250 г
- Помідор черрі 70 г
- Сир твердий 50 г
- Цибуля ріпчаста 50 г
- Мед 15 г
- Базилік
- Соус («Бальзаміко»)
- Зелень (петрушка або кріп)
Нарізати цибулю великими кільцями, половину перцю червоного солодкого нарізати теж кільцями, іншу половину - соломкою або квадратиками.
Поставити сотейник на вогонь, налити ложку олії, покласти цибулю і перець, додати 1 ст. л. води, тушкувати під кришкою 2 хвилини.
Додати 1 ст. л. соусу «Бальзаміко» і 1/2 ч. л. меду. Залишити на 2-3 хвилини без кришки, злегка помішуючи.
Перекласти овочі на сковорідку, зверху укласти рибку (без голови та нутрощів), злегка поперчити та посипати базиліком. Готувати під кришкою на середньому вогні 7-10 хвилин, перевернувши камбалу один раз.
Потім зняти з плити, зверху посипати тертим сиром і укласти вгору рибки нарізаний кільцями червоний перець і половинки помідорів черрі. Поставити у мікрохвильову піч на 2-3 хвилини.
Прикрасити страву гілочкою зелені.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с сердцем и горошком. Приготовьте полезные салаты.
Рецепты Приготовления: салат белоцерковский рецепт. Рецепты блюд.
Кулинарные рецепты первые блюда с фотоОколо 2000 рецептов. Программа Кулинарный блокнот. Кулинарные рецепты
рецепт приготовления плова со свининой
Рецепт крем заварнойУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter