Камбала, смажена з апельсинами
- Камбала 1000 г
- Апельсин 1 шт.
- Цибуля ріпчаста (порей) 1 шт.
- Олія рослинна
- Спеції (сіль і перець)
- Сік лимона 2 ч.л.
Камбалу очистити, відрізати хвости, голови, плавники.
Нарізати на зручні для смаження шматки, помити.
Посолити, скропити лимонним соком.
Цибулю нарізати півкільцями.
Розігріти у сковороді олію і обсмажити рибу, між шматками риби покласти цибулю.
Спочатку обсмажити камбалу 2-3 хвилини на темній стороні, потім перевернути і ще пару хвилин на світлій стороні.
Стежити, щоб цибуля не горіла; підрум'янену скласти на рибу.
Із новою порцією риби додати нову цибулю.
Всю рибу обсмажити.
Повернути знову у сковороду, залити апельсиновим соком, закрити кришкою і на маленькому вогні тушкувати рибку хвилин 10.
Подавати з відвареною картоплею, полити соусом.
Рецепты салатов на любой вкус - салаты из жареных грибов. Рецепты салатов.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кексы кофейные. Очень вкусные кексы.
Рецепты для пароварки, вкусно: новые рецепты тортов с фото.
Сайты кулинарных форумовКопилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter