Камбала, смажена з апельсинами

ДРУГІ СТРАВИ
603 Камбала, смажена з апельсинами
Фото - Камбала, смажена з апельсинами
інгредієнти:
  • Камбала 1000 г
  • Апельсин 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста (порей) 1 шт.
  • Олія рослинна
  • Спеції (сіль і перець)
  • Сік лимона 2 ч.л.

Камбала, жаренная з апельсинами інгредієнти Камбалу очистити, відрізати хвости, голови, плавники.

Нарізати на зручні для смаження шматки, помити.

Посолити, скропити лимонним соком.

Камбала, жаренная з апельсинами Цибулю нарізати півкільцями.

Розігріти у сковороді олію і обсмажити рибу, між шматками риби покласти цибулю.

Спочатку обсмажити камбалу 2-3 хвилини на темній стороні, потім перевернути і ще пару хвилин на світлій стороні.

Стежити, щоб цибуля не горіла; підрум'янену скласти на рибу.

Із новою порцією риби додати нову цибулю.

фото Камбала, жаренная з апельсинами Всю рибу обсмажити.

Повернути знову у сковороду, залити апельсиновим соком, закрити кришкою і на маленькому вогні тушкувати рибку хвилин 10.

Камбала, жаренная з апельсинами Камбала

Подавати з відвареною картоплею, полити соусом.

Рецепты салатов на любой вкус - салаты из жареных грибов. Рецепты салатов.

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кексы кофейные. Очень вкусные кексы.

Рецепты для пароварки, вкусно: новые рецепты тортов с фото.

Сайты кулинарных форумовКопилка кулинарных рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter