Камбала на закуску

ДРУГІ СТРАВИ
567 Камбала на закуску
Фото - Камбала на закуску
інгредієнти:
  • Камбала
  • Борошно
  • Помідор
  • Цибуля ріпчаста
  • Аджика
  • Сіль, перець
  • Олія соняшникова
  • Сік лимона

Очистити і помити камбалу, зняти з неї шкірку. Обтерти паперовою серветкою і скропити лимоном.

Залишити рибку хвилин на 15.

У борошно додати чорний перець і сіль, рівномірно обваляти рибку з двох сторін і смажити на олії до рум'яної скоринки (до готовності).

На іншій сковорідці обсмажити дрібно нарізану цибулю з помідоровою м'якоттю (томатною пастою).

У кінці смаження додати трохи аджики. Пару хвилин все разом пасерувати.

Можна додати пасерувати терту моркву.

Потім викласти зверху на рибку.

Подавати в холодному вигляді на закуску. 

 

Невероятно вкусные рецепты блюд: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой.

Рецепты для пекарни - рецепты салатов с омлетом. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты пасхи видеоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Как приготовить вкусный шашлык - пляцки рецепти фото.

recepti.biz.ua рецепт салата из лапши и морепродуктов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter