Камбала на закуску
- Камбала
- Борошно
- Помідор
- Цибуля ріпчаста
- Аджика
- Сіль, перець
- Олія соняшникова
- Сік лимона
Очистити і помити камбалу, зняти з неї шкірку. Обтерти паперовою серветкою і скропити лимоном.
Залишити рибку хвилин на 15.
У борошно додати чорний перець і сіль, рівномірно обваляти рибку з двох сторін і смажити на олії до рум'яної скоринки (до готовності).
На іншій сковорідці обсмажити дрібно нарізану цибулю з помідоровою м'якоттю (томатною пастою).
У кінці смаження додати трохи аджики. Пару хвилин все разом пасерувати.
Можна додати пасерувати терту моркву.
Потім викласти зверху на рибку.
Подавати в холодному вигляді на закуску.
Невероятно вкусные рецепты блюд: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой.
Рецепты для пекарни - рецепты салатов с омлетом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты пасхи видеоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Как приготовить вкусный шашлык - пляцки рецепти фото.
recepti.biz.ua рецепт салата из лапши и морепродуктов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter