Камбала на овочевій подушці
- Камбала 1 шт.
- Капуста білоголова 250 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Майонез 250 г
- Лимон 0.5 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Приправа (для риби)
Камбалу почистити, випатрати і нарізати на порційні шматки. Посолити, поперчити (можна присипати приправою для риби) і скропити лимонним соком. Відкласти.
Капусту нашаткувати соломкою. Скласти капусту у дуршлак, обдати окропом, і відразу промити холодною водою. Моркву очистити і натерти на крупній тертці, цибулю нарізати півкільцями, викласти у дуршлак і добре промити холодною водою.
Деко або форму змастити маргарином. Викласти моркву і розрівняти. Посолити і поперчити злегка.
Потім викласти капусту. Знову присолити і поперчити.
Зверху розподілити цибулю.
Зверху викласти камбалу.
Шматки риби добре змастити майонезом. Запікати в духовці при 180°С 35-40 хвилин.
Подати можна просто з овочами, а можна додати до гарніру трохи відвареної картоплі. Посипати зеленню.
Лазанья со шпинатом рецепт приготовлениялазанья со шпинатом
Вышивать легко - французская кухня рецепты. DaVita Мебель от фабрики Витра.
рецепты салатов из ананасов и сельдерея
Вкуснейшие рецепты тут - рецепт торт наполеон.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter