Камбала на овочевій подушці

ДРУГІ СТРАВИ
704 Камбала на овочевій подушці
Фото - Камбала на овочевій подушці
інгредієнти:
  • Камбала 1 шт.
  • Капуста білоголова 250 г
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Майонез 250 г
  • Лимон 0.5 шт.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Приправа (для риби)

Камбала на овочевій подушці інгредієнти Камбалу почистити, випатрати і нарізати на порційні шматки. Посолити, поперчити (можна присипати приправою для риби) і скропити лимонним соком. Відкласти.

Камбала на овочевій подушці Капусту нашаткувати соломкою. Скласти капусту у дуршлак, обдати окропом, і відразу промити холодною водою. Моркву очистити і натерти на крупній тертці, цибулю нарізати півкільцями, викласти у дуршлак і добре промити холодною водою.

фото Камбала на овочевій подушці Деко або форму змастити маргарином. Викласти моркву і розрівняти. Посолити і поперчити злегка.

Камбала на овочевій подушці Камбала Потім викласти капусту. Знову присолити і поперчити.

Камбала на овочевій подушці Капуста белокoчанная Зверху розподілити цибулю.

Камбала на овочевій подушці Морква Зверху викласти камбалу.

Камбала на овочевій подушці Цибуля ріпчаста Шматки риби добре змастити майонезом. Запікати в духовці при 180°С 35-40 хвилин.

Камбала на овочевій подушці Майонез

Подати можна просто з овочами, а можна додати до гарніру трохи відвареної картоплі. Посипати зеленню.

 

Лазанья со шпинатом рецепт приготовлениялазанья со шпинатом

рецепты первых блюд с фото

Вышивать легко - французская кухня рецепты. DaVita Мебель от фабрики Витра.

рецепты салатов из ананасов и сельдерея

Вкуснейшие рецепты тут - рецепт торт наполеон.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter