Камбала із картоплею, руколою, помідорами черрі, кремом зі спаржі та пастернаку

ДРУГІ СТРАВИ
883 Камбала із картоплею, руколою, помідорами черрі, кремом зі спаржі та пастернаку
Фото - Камбала із картоплею, руколою, помідорами черрі, кремом зі спаржі та пастернаку
інгредієнти:
  • Філе камбали 170 г
  • Олія оливкова 60 мл
  • Картопля 100 г
  • Розмарин (свіжий) 3 г
  • Спаржа (зелена) 50 г
  • Пастернак 10 г
  • Вершки (33%) 40 мл
  • Бульйон (рибний) 20 мл
  • Тісто (туліпне) 1 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

Філе камбали посолити, поперчити, обсмажити на олії 3-4 хвилини з кожного боку. Картоплю нарізати на кружечки і обсмажити на оливковій олії із розмарином до готовності, посолити, поперчити. Спаржу і пастернак нарізати довільно, злегка обсмажити на оливковій олії, залити рибним бульйоном, випарити, додати вершки і випарити. Збити блендером.

На тарілку викласти картоплю, філе камбали, зверху покласти руколу з помідорами черрі. По краях полити кремом, прикрасити туліпним тістом.

Кулинарный журнал - первые блюда рецепты.

recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Готовим со вкусом: рецепт салата с каперсами. Как приготовить летний салат.

ЗдесьКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты салатов с языком с фото.

ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter