Камбала із картоплею, руколою, помідорами черрі, кремом зі спаржі та пастернаку
- Філе камбали 170 г
- Олія оливкова 60 мл
- Картопля 100 г
- Розмарин (свіжий) 3 г
- Спаржа (зелена) 50 г
- Пастернак 10 г
- Вершки (33%) 40 мл
- Бульйон (рибний) 20 мл
- Тісто (туліпне) 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний мелений
Філе камбали посолити, поперчити, обсмажити на олії 3-4 хвилини з кожного боку. Картоплю нарізати на кружечки і обсмажити на оливковій олії із розмарином до готовності, посолити, поперчити. Спаржу і пастернак нарізати довільно, злегка обсмажити на оливковій олії, залити рибним бульйоном, випарити, додати вершки і випарити. Збити блендером.
На тарілку викласти картоплю, філе камбали, зверху покласти руколу з помідорами черрі. По краях полити кремом, прикрасити туліпним тістом.
Кулинарный журнал - первые блюда рецепты.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Готовим со вкусом: рецепт салата с каперсами. Как приготовить летний салат.
ЗдесьКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты салатов с языком с фото.
ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter