Камбала Дюглер

ДРУГІ СТРАВИ
661 Камбала Дюглер
Фото - Камбала Дюглер
інгредієнти:
  • Камбала (філе) 800 г
  • Помідор 2 шт.
  • Цибуля (шалот) 2 шт.
  • Вино біле сухе 150 г
  • Вершки (30%) 150 г
  • Борошно 3 ст.л.
  • Масло вершкове 2 ст.л.

Зняти з риби шкіру й підсушити. Укласти у змащену маслом форму різану тонкими кільцями цибулю, а на неї філе. Влити вино, посолити і поперчити.

Запікати 15 хвилин при 180°С.

Розтопити вершкове масло у сковороді, додати борошно і обережно підсмажувати хвилину, перемішуючи, щоб не темніло.

Злити із готового філе рибний сік у соус. Додати вершки і дрібно рубані помідори без насіння. Можна додати зелень петрушки. Довести до загустіння, помішуючи, але не варити.

Сервірувати поливши тарілки соусом і виклавши на нього філе.

 

Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты новогодних блюд. Готовим со вкусом.

Рецепты мяса по-французски: изысканные рецепты французской кухни. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Домашний майонез рецепт. Майонез домашний рецепт.