Камбала Дюглер
- Камбала (філе) 800 г
- Помідор 2 шт.
- Цибуля (шалот) 2 шт.
- Вино біле сухе 150 г
- Вершки (30%) 150 г
- Борошно 3 ст.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
Зняти з риби шкіру й підсушити. Укласти у змащену маслом форму різану тонкими кільцями цибулю, а на неї філе. Влити вино, посолити і поперчити.
Запікати 15 хвилин при 180°С.
Розтопити вершкове масло у сковороді, додати борошно і обережно підсмажувати хвилину, перемішуючи, щоб не темніло.
Злити із готового філе рибний сік у соус. Додати вершки і дрібно рубані помідори без насіння. Можна додати зелень петрушки. Довести до загустіння, помішуючи, але не варити.
Сервірувати поливши тарілки соусом і виклавши на нього філе.
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты новогодних блюд. Готовим со вкусом.
Рецепты мяса по-французски: изысканные рецепты французской кухни. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Домашний майонез рецепт. Майонез домашний рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter