Кальмари з соусом
612
інгредієнти:
- Кальмар (варений) 500 г
- Молоко 3 ст.л.
- Яйце
- Борошно 1.5 ч.л.
- Сіль, чорний перець
- Сметана 1 скл.
- Часник 4 зуб.
- Бринза
- Петрушка
Кальмари нарізати соломкою, посолити, поперчити. Вмочити в яйце збите з молоком, обваляти у борошні, потім у сухарях. Обсмажити.
Соус.
Часник, зелень петрушки, бринзу подрібнити, змішати зі сметаною.
Кулинарные рецепты от Tramontina: как приготовить пирог из тыквы.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі